Nl

Fietsexcursie 'Trappen en Kunst Happen' (25 sept) VOL!!!

Bezoek de plekken waar de Westlandse kunstschilderijen zijn vervaardigd en ga terug in de tijd

Prijs: € 12,50 p.p.

In de expositie ‘Kunst tussen de Kassen’ hangen prachtige schilderijen waarop het Westlandse landschap van de afgelopen 150 jaar is afgebeeld. Schilderijen kijken is één, maar de schilderijen tot leven wekken door ze op locatie te 'visualiseren' vormt daarop een enorme verrijking.
Gids Harry Groenewegen leidt je langs de plekjes op de schilderijen en geeft uitleg aan de hand van de afbeeldingen in de expositie-catalogus. Gestart wordt met een bakje koffie/thee en een heerlijke appelpunt, waarbij kort uitleg wordt gegeven over de tentoonstelling. Vervolgens stappen we op de fiets en maken een tocht, die inclusief de onderbrekingen zo’n 1,5 uur duurt.

Er zijn twee verschillende fietsexcursies:
Fietsexcursie 1 op zaterdag 25 september, met de route Westlands Museum, Kwintsheul, Wateringen, Den Hoorn en terug naar het museum
Fietsexcursie 2 op woensdag 29 september, met de route Westlands Museum, Kwintsheul, Wateringen, Poeldijk en terug naar het museum.

De routes zijn slechts beperkt overlappend, dus het is mogelijk en interessant om voor beide fietsexcursies in te schrijven.

Er geldt per excursie een maximum van 16 deelnemers. De start is om 10.00 uur in het Westlands Museum en de excursie zal zo'n twee uur in beslag nemen. De rit is ongeveer 8 km lang en eindigt weer bij het museum. Bij de prijs van € 12,50 (per excursie) zijn inbegrepen: toegang tot het museum, koffie/thee met appelpunt, waterflesje voor onderweg én je ontvangt de expositie-catalogus, die je mee naar huis kunt nemen.

Voor donateurs en houders van een museumkaart geldt een korting van € 2,50 die bij binnenkomst op 25 september wordt terugbetaald.

HELAAS, DEZE FIETSEXCURSIE IS AL VOLGEBOEKT

Wil je mee met de fietsexcursie van woensdag 29 september? Klik dan hier.