Nl

Faciliteiten

Speelzolder

Op de speelzolder van het museum kunnen kinderen aan de slag met echte Westlandse games. Denk aan groenteganzenbord, het groentebos en de Multitouch-tafel waarmee je kennis kan maken met de historie van de tuinbouw aan de hand van diverse spelletjes. Helemaal top!

Museumcafé

In de foyer en de Hooiberg kan iedereen genieten van een heerlijk drankje of hapje. Dit kan uiteraard voor of na je bezoek aan het museum. Maar ook als je langs fietst, kan je even naar binnen wippen. Je kan er terecht voor een kopje koffie of thee, fris, bier en wijn. Ook zijn er diverse koeken en appelgebak te verkrijgen. Kom gerust eens ons assortiment proberen.

Feestje in foyer
Feestje in foyer / Wouter Keuris Fotografie (www.weddingmemory.nl)

Museumwinkel

In onze Museumwinkel verkopen we van het voorjaar tot het najaar heerlijke, verse groenten en fruit uit de historische tuin. Maar ook vind je er zelfgemaakte jam en honing, van onze eigen imker. We hebben in de museumwinkel een mooi aanbod van Westlandse bieren en we verkopen een groot assortiment van zowel tweedehands als nieuwe boeken over het Westland en de tuinbouw.

Terras

Zodra het zonnig weer is, is ons terras open. Tijdens je fietstocht of na je bezoek aan het museum ben je van harte welkom op ons terras aan de achterzijde van het museum voor een hapje of een drankje.

Bedrijfsborrel
Bedrijfsborrel / foto Westlands Museum

Groepsruimte De Hooiberg

Als je een feestje of een bijeenkomst wilt organiseren, kan je de sfeervolle groepsruimte ‘Hooiberg’ afhuren. Afhankelijk van de opstelling kunnen hier tot 60 personen worden ondergebracht. Of het nu om een lunch, een verjaardagsfeest, een presentatie of een vergadering gaat: de zaal kan naar believen worden ingedeeld. Een geluidsinstallatie is aanwezig en overige faciliteiten (beeldscherm, flipover) kunnen worden geleverd. Vraag naar de mogelijkheden voor catering.

Bedrijfs-kerstdiner in de Hooiberg
Bedrijfs-kerstdiner in de Hooiberg / foto Westlands Museum