Nl

Groepsarrangementen

Het Westlands Museum biedt 3 verschillende groepsarrangementen aan tegen een zeer scherp tarief.

Beleef het Westland

dag-arrangement € 36,00 p.p. (30 – 56 personen)

Dit populaire arrangement begint met een bezoek aan het Westlands Museum, waar de gasten onthaald worden met koffie en appeltaart. Daarna volgt een rondleiding door het museum en de historische tuin, en wordt er een demonstratie klokinkopen verzorgd. Na een stevige, luxe Westlandse lunch bezoek je in de middag de streek op een bijzondere manier: namelijk op een moderne Westlandse ‘schuit’. Vanaf het water is te zien hoe de streek zich heeft ontwikkeld tot de innovatieve Glazen Stad van tegenwoordig.

(Vanwege de sterk geprezen prijzen hebben we de prijs van dit arrangement per 20 april moeten verhogen. De getoonde prijzen zijn de actuele prijzen)

Meer informatie

Rondvaart door het Westland
Rondvaart door het Westland / foto Westlands Museum

arr Westlands Museum

arrangement, € 27,00 (minimaal 20 personen)

Bij dit arrangement word je ontvangen met koffie en appeltaart. Daarna word je rondgeleid door een ervaren gids van het museum, waarbij je zowel de vaste expositie als de historische tuin bezoekt. Leuk onderdeel van de rondleiding is de demonstratie klokinkopen, waarbij je zelf als inkoper aan de slag kan. Aansluitend staat er een heerlijke Westlandse lunch voor je groep klaar.

(Vanwege de sterk geprezen prijzen hebben we de prijs van dit arrangement per 20 april moeten verhogen. De getoonde prijzen zijn de actuele prijzen)

Meer informatie

arr Rondleiding

arrangement, € 11,50 (minimaal 10 personen)

Dit arrangement houdt een bezoek aan het Westlands Museum in, waar er middels een rondleiding de historie van het Westland en de tuinbouw uitgelegd wordt. Leuk onderdeel van de rondleiding is de demonstratie klokinkopen, waarbij jezelf als inkoper aan de slag kan. Vooraf, of na afloop is er koffie met appeltaart.

Meer informatie