Nl

Groepsarrangementen

Het Westlands Museum biedt 5 verschillende groepsarrangementen aan tegen een zeer scherp tarief.
Zolang de 1,5 meter afstands-regel geldt, kunnen deze arrangementen helaas niet georganiseerd worden. Wel kan je contact opnemen voor activiteiten die je verderop in 2021 wilt organiseren. Dit soort activiteiten is pas mogelijk als de '1,5 meter-afstand-regel' vervallen is.

Beleef het Westland

dag-arrangement v.a. € 32,00 p.p. (30 – 56 personen)

Dit populaire arrangement begint met een bezoek aan het Westlands Museum, waar de gasten onthaald worden met koffie en appeltaart. Daarna volgt een rondleiding door het museum en de historische tuin, en wordt er een demonstratie klokinkopen verzorgd. Na een stevige Westlandse koffietafel bezoek je in de middag de streek op een bijzondere manier: namelijk op een moderne Westlandse ‘schuit’. Vanaf het water is te zien hoe de streek zich heeft ontwikkeld tot de innovatieve Glazen Stad van tegenwoordig.

Meer informatie

Rondvaart door het Westland
Rondvaart door het Westland / foto Westlands Museum

Werelds Westland

dag-arrangement, € 32,00 p.p. (30 – 56 personen)

Bij aankomst in het Westlands Museum staat de koffie klaar en wordt heerlijke appeltaart uitgeserveerd. Na een tweede bakkie volgt een rondleiding waarin de historie van het Westland en de tuinbouw uitgelegd wordt. Na een stevige Westlandse koffietafel bezoek je in de middag het Keringshuis in Hoek van Holland. Hier  krijg je een introductiefilm te zien en legt een professionele gids alles uit over de Maeslandkering en de hoogwaterbescherming in Nederland.

Meer informatie

Maeslantkering bij Hoek van Holland
Maeslantkering bij Hoek van Holland / foto Keringhuis

Ontdek het Westland

dag-arrangement, € 32,00 p.p. (20 – 40 personen)

Dit arrangement begint met een bezoek aan het Westlands Museum, waar – na het nuttigen van koffie en appeltaart - middels een rondleiding de historie van het Westland en de tuinbouw uitgelegd wordt. Na een stevige Westlandse koffietafel bezoek je in de middag de orchideeënkwekerij van de gebroeders Ter Laak. Onder het genot van een kopje koffie wordt er een korte introductie over Ter Laak Orchids gegeven. Vervolgens ga je de kas in en kan je het indrukwekkende geautomatiseerde teelt- en afleverproces van nabij zien. De rondleiding wordt afgesloten met een bezoekje aan de orchideeënwinkel.

Meer informatie

Orchideeënkwekerij Ter Laak in Wateringen
Orchideeënkwekerij Ter Laak in Wateringen / foto Ter Laak Orchids

arr Westlands Museum

arrangement, € 23,50 (minimaal 20 personen)

Bij dit arrangement word je ontvangen met koffie en appeltaart. Daarna word je rondgeleid door een ervaren gids van het museum, waarbij je zowel de vaste expositie als de historische tuin bezoekt. Leuk onderdeel van de rondleiding is de demonstratie klokinkopen, waarbij je zelf als inkoper aan de slag kan. Aansluitend staat er een heerlijke koffietafel voor je groep klaar.

Meer informatie

arr Rondleiding

arrangement, € 11 (minimaal 10 personen)

Dit arrangement houdt een bezoek aan het Westlands Museum in, waar er middels een rondleiding de historie van het Westland en de tuinbouw uitgelegd wordt. Leuk onderdeel van de rondleiding is de demonstratie klokinkopen, waarbij jezelf als inkoper aan de slag kan. Vooraf, of na afloop is er koffie met appeltaart.

Meer informatie