Nl

Fietsexcursie ‘Trappen en Kunst Happen’ (13 okt)

Bezoek de plekken waar de Westlandse kunstschilderijen zijn vervaardigd en ga terug in de tijd

Prijs: € 12,50 p.p.

In de expositie ‘Kunst tussen de Kassen’ hangen prachtige schilderijen waarop het Westlandse landschap van de afgelopen 150 jaar is afgebeeld. Schilderijen kijken is één, maar de schilderijen tot leven wekken door ze op locatie te 'visualiseren' vormt daarop een enorme verrijking.
Gids Harry Groenewegen leidt je langs de plekjes op de schilderijen en geeft uitleg aan de hand van de afbeeldingen in de expositie-catalogus. Gestart wordt met een bakje koffie/thee en een heerlijke appelpunt, waarbij kort uitleg wordt gegeven over de tentoonstelling. Vervolgens stappen we op de fiets en maken een tocht, die inclusief de onderbrekingen zo’n 1,5 uur duurt.

De start is om 14.00 uur in het Westlands Museum en de excursie zal zo'n twee uur in beslag nemen. De rit is ongeveer 8 km lang en eindigt weer bij het museum. Bij de prijs van € 12,50 (per excursie) zijn inbegrepen: toegang tot het museum, koffie/thee met appelpunt, waterflesje voor onderweg én je ontvangt de expositie-catalogus, die je mee naar huis kunt nemen.

Vind je het leuk om mee te gaan met de fietsexcursie van woensdagmiddag 13 oktober? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Je kan gelijk de betaling doen waarmee je deelname definitief is.

Voor donateurs, houders van een museumkaart en voor ontvangers van de nieuwsbrief geldt een korting van € 2,50 die bij binnenkomst op 13 oktober wordt terugbetaald.