Nl

Workshop Pastelkrijt (2 april) VOLGEBOEKT

Wat groeit en bloeit er in de museumtuin?

Prijs: € 20,00 p.p.

Tekenen met pastelkrijt geeft een schilderachtig effect dat we mooi kunnen gebruiken om de planten uit de museumtuin af te beelden. Dit is een goede gelegenheid om kennis te maken met pastelkrijt en de mogelijkheden die dat biedt. We gaan de tuin in om materialen te verzamelen en gaan die binnen natekenen.

Met pastelkrijt werken we in lagen over elkaar en kunnen we precies werken, en juist het specifieke effect geeft wat meer vrijheid. Het gaat om de illusie van je voorwerpen, waarbij licht en schaduw, kleur en contrast erg belangrijk zijn.

De workshop start om 13.30 uur en duurt 2,5 uur. De workshop is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Enige ervaring is handig maar niet noodzakelijk. Wij zorgen voor alle spullen. Begeleider is Marja Ouwerling van Creatief centrum 't Atelier. De prijs is inclusief toegang tot het museum en een bakje koffie of thee bij binnenkomst. Er geldt een maximum van 12 deelnemers. Voor donateurs en houders van een museumkaart geldt een korting van € 5,00 die bij binnenkomst op 2 april wordt terugbetaald. De prijs komt voor hen uit op € 15,00.  

Deze workshop is inmiddels vol geboekt.