Nl

Workshop Impressionistisch schilderen (7 juli)

Stap in de voetsporen van kunstschilder Ben Viegers

Prijs: € 25,00 p.p.

Heb je altijd al willen schilderen als de impressionisten? Grijp dan nu je kans. Onze exclusieve schilderworkshop neemt je mee op een betoverende reis door de wereld van impressionistische kunst!

Onder begeleiding van Kunstenares Marja Ouwerling zul je de technieken en geheimen van het impressionisme ontdekken, terwijl je je eigen meesterwerk creëert in de kenmerkende stijl van Ben Viegers. Laat je inspireren door de prachtige landschappen en levendige kleuren die zijn werk kenmerken en geef je creativiteit de vrije loop in een gezellige en stimulerende omgeving.

Of je nu een ervaren kunstenaar bent of een beginner, deze workshop is voor alle niveaus. Kom alleen of samen en maak van deze ervaring een onvergetelijk moment vol kunst en plezier! De materialen zijn inbegrepen, maar zorg wel dat je iets bij je hebt om je schilderij veilig naar huis te vervoeren.

De workshop start om 13.30 uur en duurt 2,5 uur. De prijs is € 25,00, waarbij een kopje koffie of thee is inbegrepen. Er geldt een maximum van 12 deelnemers.
Voor donateurs en houders van een museumkaart geldt een korting van € 5,00 die bij binnenkomst op 7 juli wordt terugbetaald. De prijs komt voor hen uit op € 20,00.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via onderstaand formulier. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.