Nl

Workshop Aquarel en inkt (26 juni)

Deze workshop zit vol.

Prijs: € 20,00 p.p.

In deze workshop ga je aan de slag met aquarelverf, potlood en inkt. Je maakt met potlood een schets die je vervolgens uitwerkt met aquarelverf en Oost-Indische inkt. Het is een fijne techniek om de botanische voorwerpen van bloemen, groenten en fruit, die we in het Westlands museum vinden, te tekenen.

Er is geen ervaring nodig om aan deze workshop mee te kunnen doen. Ieder wordt begeleid op het eigen niveau. Het is een goede kennismaking met het materiaal en voor de meer ervaren mensen is het een goede oefening om beter te worden. Er zijn vele technieken om met dit materiaal te werken. Marja Ouwerling van Creatief Centrum 't Atelier begeleidt je in deze workshop van 2,5 uur. 

De workshop start om 14.00 uur en wij zorgen voor alle materialen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Een kopje koffie van thee bij binnenkomst is bij de prijs inbegrepen, naar de toegang tot het museum. Er geldt een maximum van 12 deelnemers. Voor donateurs en houders van een museumkaart geld een korting van € 5,00 die bij binnenkomst op 26 juni wordt terugbetaald. De prijs komt voor hen uit op € 15,00.  

Interesse om mee te doen? Meld je aan via formulier. Daar staat ook de financiering aan financiering. Na betaling is je aanmelding pas definitief.

DEZE WORKSHOP IS VOL GEBOEKT. OP 25 SEPTEMBER WORDT HIJ NOG EENS GEORGANISEERD.