Nieuwe, Westlandse film vol nostalgie

Nic van Leeuwen: Muziekpionier van het Westland

Met de film 'Muziekpionier van het Westland', laat documentairemaker Angelo Damen weer van zich horen. Zijn film 'de laatste kouwe tuinder van het Westland' draait bijna 4 jaar na de première nog volop in de Westlandse zalen. Damen weet als geen ander het gevoel van nostalgie vast te leggen en een persoonlijk inkijkje te geven in het leven van zijn hoofdpersonen.

Hoofdpersoon in deze nieuwe film is Nic van Leeuwen, bij het 'halve Westland' bekend door zijn decennialange werk als dj op sosen, schuurfeesten, bij drive-in shows en bij Radio Westland. Hele generaties zag hij vanachter zijn platenspeler voorbij komen. Het leverde een schat aan ervaringen, anekdotes en herinneringen op. Dat alles komt terug in een boeiende film die over Van Leeuwens muzikale leven is gemaakt.

De 50 minuten durende film is een 'must' voor iedereen die ooit bij Oikos, Velo of waar dan ook een avond van de Tarantula drive-in show bezocht heeft of gekluisterd aan de radio zat om te luisteren naar live radio van Radio Westland. Het is een tijd die nooit meer terugkomt, maar voor de bezoekers van de film zal er een hoog 'oh ja' gehalte zijn.

In de maand januari hebben we elke zondag meerdere vertoningen gehad, stuk voor stuk vol. Dat is de reden dat we ook op zondagen in februari de film gaan vertonen. Wil je de film zien? Dat kan door tickets te bestellen via onderstaande links. De tickets geven tevens toegang tot het museum, waar je onder andere de expositie 'Jeugdcultuur in het Westland' kunt bezichtigen.

Boek hieronder je tickets voor de film die draait op:
(de weergegeven tijd is het starttijdstip van de film)

Zondag 8 januari, 13.00 uur UITVERKOCHT

Zondag 8 januari, 14.00 uur UITVERKOCHT