En

Organisatie

Beleid en doelstellingen

Beleidsplan

Voor de periode 2016 - 2020 is er door het stichtingsbestuur een beleidsplan vastgesteld.

Bekijk het Beleidsplan

Doelstelling

Het verwerven, beheren en exploiteren van een centrale vestiging ten dienste van het streek- en tuinbouwhistorisch werk in het Westland, alsmede alle overige zaken die met de streek- en tuinbouwhistorie verband houden of daaraan bevorderlijk kunnen zijn, en het anderszins scheppen van mogelijkheden tot het ontwikkelen van activiteiten ten behoeve van het hiervoor omschreven doel.

Beloningsbeleid

Voor de 7 bestuurders en de ± 90 vrijwilligers is er geen beloningsbeleid (pro deo werk). Het beloningsbeleid voor de twee stafleden(1,8 fte) is gebaseerd op de ‘CAO gemeenten’.

Fairtrade

Het Westlands Museum steunt het initiatief van de gemeente Westland om fairtrade gemeente te worden. Wij hebben daartoe onze inkopen verduurzaamd door fairtrade producten in te kopen en te gebruiken. Hiermee draagt het Westlands Museum actief bij aan het behalen en daarna behouden van de titel ‘Westland Fairtrade gemeente’. 

Jaarverslag

Het stichtingsbestuur stelt elk jaar een jaarverslag op waarmee transparantie wordt betracht over de activiteiten die het museum onderneemt. Via onderstaande link vind je het meest actuele jaarverslag.

Jaarverslag 2017

Vacature professional

Ten behoeve van een ambitieus en uitdagend project zijn we per september 2019 op zoek naar een medewerker erfgoededucatie met een inspirerende visie op vernieuwend onderwijs.

Medewerker Erfgoededucatie

Vacatures vrijwilligerswerk

Het Westlands Museum kan niet draaien zonder de hulp van de meer dan 90 vrijwilligers. Er zijn vele werkzaamheden, variërend van gastheer/-vrouw tot tuinmedewerker en van cateringmedewerker tot objectenregistratie. Ook zin om een steentje bij te dragen aan het museum? Kijk hieronder voor de openstaande vacatures. Zie je jouw functie er niet bij staan, maar wil je toch eens kijken of er een passende vrijwilligersjob is? Neem contact met ons op en we bekijken dan samen de mogelijkheden.

Vacatures

Medewerker catering

Rondleider

Gastvrouw/-heer