Nl

Workshop Aquarel en inkt (25 september)

Deze workshop is inmiddels vol.

Prijs: € 20,00 p.p.

In deze workshop ga je aan de slag met aquarelverf, potlood en inkt. Je maakt met potlood een schets die je vervolgens uitwerkt met aquarelverf en Oost-Indische inkt. Het is een fijne techniek om de botanische onderwerpen van bloemen, groenten en fruit, die we in het Westlands museum vinden, te tekenen.

Er is geen ervaring nodig om aan deze workshop mee te kunnen doen. Ieder wordt begeleid op het eigen niveau. Het is een mooie kennismaking met het materiaal en voor de meer ervaren mensen is het een goede oefening om steeds beter te worden. Er zijn vele technieken om met dit materiaal te werken. Marja Ouwerling van Creatief Centrum 't Atelier begeleidt je in deze workshop van 2,5 uur. 

De workshop start om 14.00 uur en wij zorgen voor alle materialen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Een kopje koffie of thee bij binnenkomst is bij de prijs inbegrepen, evenals de toegang tot het museum. Er geldt een maximum van 12 deelnemers. Voor donateurs en houders van een museumkaart geldt een korting van € 5,00 die bij binnenkomst op 25 september wordt terugbetaald. De prijs komt voor hen uit op € 15,00.

Deze workshop is inmiddels volgeboekt.