Nl

Fietsexcursie

Buitenplaatsen in Wateringen en Kwintsheul

Prijs: € 7,50 p.p.

Deze fietsexcursie biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de (voormalige) buitenplaatsen die in Wateringen en Kwintsheul stonden. Gids bij deze rondleiding is Chris Batist, voorzitter van de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul. Hij neemt je mee terug in de tijd en vertelt bijzondere anekdotes over elk van de buitenplaatsen. De route gaat langs de voormalige buitenplaatsen De Wilde Zee en Westerheul (beide verdwenen) en de bestaande buitenplaatsen Rhijenhof, Suydervelt en Het Hof.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers. De start is om 13.30 uur in het Westlands Museum en de excursie zal zo'n 2,5 uur in beslag nemen. De rit is ongeveer 10 km lang en eindigt bij Het Hof in Wateringen. Koffie met appelgebak, die bij aanvang worden uitgeserveerd, zijn bij de prijs inbegrepen. Dankzij een bijdrage van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven is de prijs bijzonder aantrekkelijk: € 7,50 p.p.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via onderstaand formulier. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.