Nl

Fietsexcursie

Buitenplaatsen Rijswijk

Prijs: € 7,50 p.p.

Deze fietsexcursie biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de (voormalige) buitenplaatsen die in Rijswijk staan. De plaats herbergt nog opvallend veel gave buitenplaatsen die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Gids bij deze rondleiding is Wim Dammers, secretaris van de Historische Vereniging Rijswijk. Hij neemt je mee terug in de tijd en vertelt bijzondere anekdotes over elk van de buitenplaatsen. De route gaat langs de buitenplaatsen Cromvliet, Hofrust, Welgelegen, Den Burgh, Te Werve, Overvoorde en Voorde.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers. De start is om 13.30 uur bij buitenplaats Cromvliet en de excursie zal zo'n 2,5 uur in beslag nemen. De rit is ongeveer 7 km lang en eindigt bij de de Voorde in het Rijswijkse bos. Koffie met appelgebak zijn bij de prijs inbegrepen. Dankzij een bijdrage van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven is de prijs bijzonder aantrekkelijk: € 7,50 p.p.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via onderstaand formulier. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.