Nl

Fietsexcursie

Buitenplaatsen in Naaldwijk en Honselersdijk

Prijs: € 7,50 p.p.

Deze fietsexcursie biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de (voormalige) buitenplaatsen die in Naaldwijk, Honselersdijk en op de grens van De Lier stonden. Gids bij deze rondleiding is Harry Groenewegen (bestuurslid Genootschap Oud-Westland, mede-organisator van de expositie over Buitenplaatsen, en lid van de Historische Vereniging Naaldwijk-Honselersdijk). Hij neemt je mee terug in de tijd en vertelt bijzondere anekdotes over elk van de buitenplaatsen. De route gaat langs de buitenplaatsen Hofzicht, Zwethburch, Vlietwoning, Paleis Honselaarsdijk, Broekvliet en de Baakwoning.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers. De start is om 13.30 uur in het Westlands Museum en de excursie zal zo'n 2,5 uur in beslag nemen. De rit is ongeveer 15 km lang en eindigt bij de Baakwoning in Naaldwijk. Koffie met appelgebak zijn bij de prijs inbegrepen. Dankzij een bijdrage van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven is de prijs bijzonder aantrekkelijk: € 7,50 p.p.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via onderstaand formulier. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.