Nl

Fietsexcursie

Buitenplaatsen in en om Midden-Delfland

Prijs: € 7,50 p.p.

Deze fietsexcursie biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de (voormalige) buitenplaatsen die in Midden-Delfland en Sion stonden. Gids bij deze rondleiding is Jacques Moerman, voorzitter van de Historische Vereniging Oud-Schipluiden en goeroe op het gebied van buitenplaatsen. Hij neemt je mee terug in de tijd en vertelt bijzondere anekdotes over de buitenplaatsen Sion, Hodenpijl, Kenenburg, de Leeuwenwoning en Koningsrust.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers. De start is om 13.30 uur bij de buitenplaats Sion en de excursie zal zo'n 2,5 uur in beslag nemen. De rit is ongeveer 10 km lang en eindigt bij Koningsrust in Maasland. Koffie met appelgebak zijn bij de prijs inbegrepen. Dankzij een bijdrage van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven is de prijs bijzonder aantrekkelijk: € 7,50 p.p.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via onderstaand formulier. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot  betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.