Nl

Fietsexcursie

Buitenplaatsen Loosduinen

Prijs: € 7,50 p.p.

Deze fietsexcursie biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de (voormalige) buitenplaatsen die in Loosduinen stonden. Dit duinengebied was van oudsher zeer in trek bij de Haagse elite om een buitenplaats op te richten. Gids bij deze rondleiding is Corrie Hoekstra-van Vuurde, voorzitter van stichting Oud Loosduinen. Zij neemt je mee terug in de tijd en vertelt bijzondere anekdotes over elk van de buitenplaatsen. Het programma voor deze excursie volgt op een later moment.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers. De start is om 13.30 uur in het Loosduins Museum en de excursie zal zo'n 2,5 uur in beslag nemen. De rit is ongeveer 10 km lang. Koffie met appelgebak zijn bij de prijs inbegrepen. Dankzij een bijdrage van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven is de prijs bijzonder aantrekkelijk: € 7,50 p.p.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via onderstaand formulier. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.