Nl

Excursie

Oranjerieën

Prijs: € 10,00 p.p.

Excursiebegeleider is Anneke Duyvesteijn, voorzitter Groei & Bloei Westland, mede-organisator van de expositie over Buitenplaatsen en deskundige op het gebied van groen op buitenplaatsen. Het programma wordt nog uitgewerkt, maar zal bestaan uit een korte lezing over de (voormalige) Westlandse oranjerieën, waarna we een of twee bestaande oranjerieën (buiten het Westland) gaan bezoeken. We rijden daarvoor samen in een aantal auto's. Nadere informatie over het programma volgt begin september op deze website.

Voor de excursie geldt een maximum van 20 deelnemers. De start is om 13.30 uur in het Westlands Museum en de excursie zal zo'n 2,5 - 3 uur in beslag nemen. Koffie met appelgebak zijn bij de prijs inbegrepen. Dankzij een bijdrage van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven is de prijs bijzonder aantrekkelijk: € 10,00 p.p.

Je kunt je nu al aanmelden. Dat kan via onderstaand formulier. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief. Een aantal dagen voordat de excursie wordt gehouden krijg je nog een mail met details.