Documentaire (start 13.30 uur)

Laatste kouwe tuinder van het Westland

Op zondag 16 juni wordt in ons museum voor de derde keer de documentaire 'Laatste kouwe tuinder' getoond. De eerdere vertoningen waren razendsnel uitverkocht, dus voor diegenen die toen niet konden, is er een nieuwe en wellicht laatste mogelijkheid.
De film geeft een indrukwekkend beeld van het tuindersbedrijf van Peter Zuijderwijk, de 'laatste kouwe tuinder van het Westland'. Na ruim 40 jaar tuinen aan de Molenweg in Monster, ging het bedrijf van deze markante tuinder eind vorig jaar tegen de vlakte. Documentairemaker Angelo Damen maakte hier een prachtige en indringende documentaire van.

De film wordt op zondagmiddag 16 juni twee keer getoond, om 13.30 en 15.00 uur. Tickets kosten € 10 per persoon en dat is inclusief een kopje koffie/thee èn toegang tot het museum (waar de prachtige tentoonstelling over Buitenplaatsen te bezichtigen is). Voor museumkaarthouders, museumdonateurs en kinderen (t/m 17 jaar) geldt 3 euro korting, die bij binnenkomst op 16 juni wordt teruggegeven.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Voor de vertoning van 13.30 uur kan dat via het formulier onderaan deze pagina.

Wil je om 15.00 uur kijken? Klik dan hieronder.
Ik wil om 15.00 uur kijken

Na versturing van je aanmelding krijg je een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je aanvraag definitief. T.z.t. volgt nog een mail met nadere informatie.
LET OP: Er kan na bestelling niet meer van tijd gewisseld worden.

Je wordt gevraagd zo veel mogelijk met de fiets naar het museum te komen. Het museum is deze zondag open van 13.00 - 17.00 uur. Zorg er in ieder geval voor dat je minimaal 10 minuten voor aanvang van de vertoning in het museum bent. Tot dan!