Zomer-rondleidingen

In de zomervakantie organiseren we elke vrijdagmiddag een rondleiding voor bezoekers die individueel het museum bezoeken. De gids start zijn rondleiding om 14.00 uur en eenieder kan zich daarbij aansluiten. Er zijn twee thema’s die behandeld worden. Op 26 juli, 9 en 23 augustus neemt de rondleider je mee over de tentoonstelling ‘Buitenplaatsen in de Gouden Eeuw’ en bezoek je de historische tuin. Op de vrijdagen 2, 16 en 30 augustus krijg je uitleg over de historie van de streek en de tuinbouw, bezoek je de tuin én krijg je een demonstratie klokinkopen. De rondleidingen duren ongeveer vijf kwartier.

Voor museumkaarthouders en kinderen is het bezoek gratis. Volwassenen betalen de normale entreeprijs, maar er zijn geen extra kosten voor deelname aan de rondleiding. Je hoeft je niet vooraf aan te melden; je kunt gewoon naar het museum toekomen.