Deelname aan Kom in de Kas

Het Westlands Museum is aanwezig

Het Westlands Museum is aanwezig tijdens Kom in de Kas Westland. Dit jaar vindt dat plaats bij het tuinbouwgebied aan de Herenwerf in Maasland. Het museum staat met een kraam bij paprikabedrijf Rainbow en besteedt volop aandacht aan de tentoonstelling 'Buitenplaatsen in de Gouden Eeuw', die op 28 april a.s. van start gaat met een grootse opening. Bij de stand van het museum kunnen bezoekers van Kom in de Kas meedoen aan een quiz. Er worden zes (voormalige) buitenplaatsen getoond en de bezoekers mogen raden in welke plaatsen die zomerverblijven stonden. Dat kunnen ze aantekenen op een formulier en daarmee dingen ze mee voor een aantal prijzen.

Kom in de Kas vindt plaats op zaterdag 6 april (10.00 - 17.00 uur) en zondag 7 april (10.00 - 16.00 uur). Meer informatie is te vinden op de website van Kom in de Kas.